sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Sairastelua

Vuosi on alkanut sairastelun merkeissä flunssaa, kuumetta, yskää ja mahatautia. Vieläkin on veto pois mahataudin jäljiltä joka helpotti tiistaina kestettyään lauantai aamusta lähtien. Mahataudin päälle tuli vielä kuumetta. Olo oli melko järkyttävä, koska mitkään lääkkeet ei ehtinyt imeytyä kun tulivat jo ulos. Tällähetkellä käytössä minulla on  mielialalääke, joka tulisi lopettaa asteittain vähentämällä ja kun ne ei pysyneet sisällä niin mahataudin oksentelun ja ripuloinnin sekä kuumeen lisäksi minulla oli vielä vierotusoireita lääkkeistä. Ahdisti, oli kylmähiki, tärisin ja olin levoton. Nukkuminen onnistui 10 minuutin pätkissä ja olin aivan loppu.

Yskä jatkuu vieläkin muuten alkaa elämä pikkuhiljaa voittaa, mutta olo on voimaton vieläkin ja keskittymis kyky on hukassa. Koitan lepäillä ja saada taas itseni kasattua että jaksaisin kirjoittaa teille taas.

Tämän tekstin sain nyt raavittua kasaan, kun ei pysty keskittymään niin kirjoittaminen ei onnistu ja voimattomuus vie myös jaksamisen jopa kirjoittamisesta. Hyvät lukijat olette mielessäni ja palaan kirjoittamaan tänne heti kun lääkityksen vaikutus taas tasaantuu ja pystyn keskittymään niin ja kun voimani palautuvat ennalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti