lauantai 12. toukokuuta 2018

Äitien päivä ei ole kaikille juhla

Taas on hankala aika vuodesta. Äitien päivä joo mun äiti on elossa ja hänen äitinsä on elossa ja olemme puolisoni mummolassa ja puolisoni äitikin voi hyvin ja kaikkia näitä elämäni tärkeitä äitejä yritän ehtiä tapaamaan ja juhlia heidän kanssaan heille tärkeää päivää.

Minulle päivä on raskas, koska en koskaan voi ostaa omalle rakkaalle ruusua ja toivottaa hyvää äitien päivää. En voi koskaan lapseni kanssa keittää hänelle aamukahvi ja puuroa ja tarjoilla niitä kakku palasen kanssa hänelle sänkyyn kera ihanien tarhassa tehtyjen korttien ja lahjojen. En koskaan pysty hänen kanssaan tappelemaan vaipan vaihto vuoroista tai siitä kumpi jää kipeän lapsen kanssa kotiin. Kuten jo ehkä tiesitte ja viimeistään tästä arvasitte niin en voi saada lapsia. Myöskään puolisoni ei ole aiemmin saanut lapsia joten emme saa lapsia.

Nämä äitien- ja isäinpäivät ovat aina vähän hankalia ainakin minulle, koska rakastan lapsia ja olen aina halunnut saada omia lapsia. Meillä on puolisoni kanssa yhteensä 14 kummilasta, jotka ovat meille hyvin tärkeitä, mutta ne eivät ole omia.

Nauttikaa te joille tämä onni on annettu ja teillä on lapsi jonka kanssa arki voi tuntua välillä ylitsepääsemättömän vaikealta ja vaikka välillä tuntuu että lapset on pilanneet elämänne, mutta kuitenkin hetken mietittyänne toteatte että ne ovat parasta mitä elämässänne on tapahtunut. Jokainen lapsi on lahja vanhemmilleen ja lapsia ei vain tehdä vaan niitä saadaan jos se ansaitaan. Lapset ovat elämämme valo olivatpa ne omia tai toisten.

Kaikesta huolimatta hyvää äitienpäivää kaikille äideille =) Te olette juhlanne ansainneet =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti